Munsterman duikt op bij Oranje Leeuwinnen

15 oktober 2015, 17:10

Arjan van der Laan, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, heeft Marthe Munsterman bij de selectie gehaald voor de oefenduels met Frankrijk en Polen. De middenveldster van FC Twente vervangt haar clubgenote Jill Roord, die vanwege een enkelblessure is afgehaakt.

Nederland, afgelopen zomer op het WK in Canada goed voor een plek in de achtste finales, speelt op vrijdag 23 oktober een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Vier dagen later, op dinsdag 27 oktober, spelen de Oranje Leeuwinnen in en tegen Polen. Ze bereiden zich voor op het olympisch kwalificatietoernooi dat komend voorjaar in Nederland plaatsvindt. De Nederlandse vrouwen strijden van 2 tot en met 9 maart met Noorwegen, Zweden en Zwitserland om het laatste Europese ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

Selectie Oranje Leeuwinnen: Mandy van den Berg (LSK Kvinner FK), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (FC Twente), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Kopparbergs/ Göteborg FC),  Stefanie van der Gragt (FC Twente), Maayke Heuver (FC Twente), Petra Hogewoning (Ajax), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Vanity Lewerissa (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (Kopparbergs/ Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs/ Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern Munchen), Marthe Munsterman (FC Twente), Shanice van de Sanden (FC Twente), Renée Slegers (FC Linköping), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Marieke Ubachs (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal) en Kirsten van de Ven (FC Rosengard).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen