Kishna: "Klose is niet normaal, alles gaat bij hem op doel"

10 oktober 2015, 13:55

Ricardo Kishna maakte afgelopen transferwindow de transfer van Ajax naar Lazio Roma. De buitenspeler kijkt tevreden terug op zijn eerste maanden in de Italiaanse hoofdstad en is vooral onder de indruk van ploeggenoot Miroslav Klose. "Hij is niet normaal", zegt de Nederlandse aanvaller.

Kishna is zeer onder de indruk van de 137-voudig Duits international. "Alles gaat bij hem op doel. Geef hem een bal en hij ramt hem binnen. Hij is inmiddels ook 37 jaar, maar zó topfit", vertelt hij aan De Telegraaf. De aanvaller focust zich bij zijn nieuwe club enkel op voetbal. "Ik ben toevallig vorige week voor het eerst de stad in geweest. Na bijna drie maanden! We hebben een beetje geshopt en wat sightseeing gedaan, want er valt veel moois te zien in Rome natuurlijk. Maar normaal wil je na zo'n training echt niet de stad in. Dan ga je op bed liggen of even het zwembad in."

Hij heeft zich na enkele maanden al goed aangepast aan het fysieke niveau in de Serie A. "Ik merk nu dat ik steeds meer inhoud kweek en meer overhoud."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen