Kishna blij met Lazio: "Alles pakt vooralsnog goed uit"

9 oktober 2015, 18:43

Ricardo Kishna ging in de zomer voor een frisse start. Dat deed hij bij Lazio Roma. In de Italiaanse hoofdstad ligt de nadruk voor de 20-jarige vleugelaanvaller eindelijk weer puur op voetbal. In zijn laatste seizoen bij Ajax overheerste vooral negatieve berichtgeving.

"Dat er zo negatief naar mij werd gekeken zal ongetwijfeld ook met mezelf te maken hebben gehad", blikt Kishna terug in gesprek met Metro. "Als je niet lekker in je vel zit, straal je dat ook uit. Waar er twee vechten, hebben er twee schuld. Ik weet niet of Frank de Boer moeite met spelers heeft die niet in het ideaalplaatje van 'ideale schoonzoon' passen. Die indruk zou je kunnen hebben, maar dat is meer een vraag die je De Boer moet stellen. Ik weet in ieder geval dat wij elkaar niet lekker lagen", aldus de Lazio-speler.

Zijn transfer naar Lazio leidde tot veel onbegrip in de voetbalwereld. Onder meer Wim Kieft, Ronald Koeman en de Ajax-fans snapten er maar weinig van. "Dat ik kritiek zou krijgen had ik wel ingecalculeerd", stelt Kishna. "Maar dat mijn keuze zoveel negatieve reacties zou oproepen, verbaasde me toch wel een beetje. Meneer Koeman en meneer Kieft kennen me niet, ik heb ook niks met ze te maken. In Nederland heeft iedereen altijd zijn mening klaar, dat bleek ook nu wel weer."

Bij Lazio scoorde Kishna bij zijn debuut tegen Bologna (2-0 winst). "In Nederland hing er een negatieve lading over me heen. Alles viel van mij af tegen Bologna, dat was een heerlijk gevoel. Het is moeilijk wedstrijden met elkaar te vergelijken, maar ik denk dat die wedstrijd tot nu toe mijn beste is geweest voor Lazio", aldus Kishna, die al best veel minuten gemaakt heeft in Rome. "Alles pakt vooralsnog goed uit. Ik ben ontspannen en voetbal eindelijk weer met een onbevangen en vrij gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen