Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Agüero voorlopig aan de kant door hamstringproblemen

Agüero voorlopig aan de kant door hamstringproblemen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 oktober 2015 – De eerste kwalificatiewedstrijd van Argentinië op weg naar het WK van 2018 is zeer vervelend verlopen voor Sergio Agüero. De spits van Manchester City viel tegen Ecuador al vroeg uit wegens hamstringproblemen.

De 27-jarige Agüero, die afgelopen zaterdag in de Premier League nog vijf keer scoorde tegen Newcastle United, was al niet fit aan het kwalificatieduel begonnen. "We hebben hem deze week goed verzorgd en hij voelde zich voor aanvang van de wedstrijd prima, maar al gauw kwam de pijn terug. De blessure is nu verergerd en hij zal niet meedoen tegen Paraguay", aldus bondscoach Gerardo Martino.

Carlos Tevez, de vervanger van Agüero, kon niet voorkomen dat Ecuador door twee late goals uiteindelijk met de zege aan de haal ging in Buenos Aires (0-2). Argentinië moet het momenteel ook al stellen zonder de langdurig geblesseerde Lionel Messi.

Afhankelijk van de ernst van de blessure moet Agüero mogelijk ook een van meerdere duels van zijn club City missen. De Engelse topclub hervat de Premier League over acht dagen met een thuiswedstrijd tegen Bournemouth. Een week later wacht de topper op het veld van Manchester United. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd