Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Valse start Brazilië en Argentinië in WK-kwalificatie

Valse start Brazilië en Argentinië in WK-kwalificatie

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 oktober 2015 – Brazilië en Argentinië hebben een valse start gemaakt in de WK-kwalificatiecyclus. Beide Zuid-Amerikaanse grootmachten verloren hun eerste wedstrijd op weg naar de mondiale eindronde van 2018.

De Brazilianen gingen met 2-0 onderuit op bezoek bij Chili. De winnaar van de Cop América kwam in de 72ste minuut op voorsprong via Eduardo Vargas. Vlak voor tijd legde Alexis Sánchez de eindstand vast. De spits was afgelopen zondag ook al op dreef voor zijn Engelse werkgever Arsenal. Hij scoorde toen twee keer in de gewonnen competitietopper tegen Manchester United (3-0).

Argentinië verloor voor eigen publiek van Ecuador: 0-2. Bondscoach Gerardo Martino, die het al moest stellen zonder de langdurig geblesseerde Lionel Messi, zag ook Sergio Agüero binnen twintig minuten uitvallen. De aanvaller van Manchester City moest per brancard van het veld met een hamstringblessure. In de slotfase scoorde Ecuador twee keer in een tijdsbestek van twee minuten. Frickson Erazo opende in de 81ste minuut de score, waarna Felipe Caicedo voor de 0-2 zorgde.

Paraguay greep de volle winst in de uitwedstrijd tegen Venezuela: 0-1. Derlis Gonzalez maakte vijf minuten voor tijd het enige doelpunt.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd