VVV Venlo wil door met Steijn een tweetal spelers

8 oktober 2015, 09:15

VVV Venlo is zeer te spreken over de wijze waarop Maurice Steijn zijn functie als trainer bekleedt en wil de samenwerking met de 41-jarige Hagenaar daarom graag verlengen. Momenteel ligt de coach nog tot de zomer van 2016 vast in De Koel.

Steijn wist vorig seizoen de play-offs om promotie te halen met VVV, met wie hij momenteel na de 0-1 zege bij NAC Breda op de vijfde plaats staat. Mogelijk levert dit voor Steijn een contractverlenging in Venlo op. "We hebben een eerste, evaluerend gesprek met Maurice achter de rug", stelt VVV-directeur Marco Bogers tegen Voetbal International. "Van beide kanten bevalt de samenwerking heel erg goed, er is voor ons geen enkele aanleiding om níét met hem door te gaan. We bekijken nu in welke vorm we een en ander kunnen gieten en wanneer we weer om tafel gaan."

Naast Steijn, die volgende maand met een Venlose delegatie naar West Ham United gaat voor een eventuele samenwerking, wil VVV ook de aflopende contracten met verdediger Jerold Promes (31) en middenvelder Gianluca Nijholt (25) openbreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen