AZ en Johansson akkoord over nieuw contract

7 oktober 2015, 10:41

De toekomst van Mattias Johansson ligt ook in Alkmaar. De 23-jarige Zweedse rechtsback heeft met de Alkmaarse club een mondeling akkoord bereikt om het medio 2016 aflopende contract met één jaar te verlengen, tot de zomer van 2017.

"Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen", aldus Johansson op AZ.nl. De Zweed kwam in januari 2012 van Kalmar FF naar het AFAS Stadion. "Al sinds 2012 voetbal ik met veel plezier bij AZ. Ik heb veel meegemaakt: Europese successen beleefd, de KNVB beker gewonnen en het Zweedse nationale elftal gehaald. Ik heb veel aan AZ te danken, daarom wil ik niet transfervrij vertrekken. Ik hoop hier nog meer successen te behalen."

"We zijn tevreden dat we Mattias Johansson langer aan AZ hebben kunnen binden", reageert technisch manager Earnest Stewart. "Mattias speelt een belangrijke rol in het voetbal dat wij bij AZ voor ogen hebben. Dit is ook een mooi signaal van hem richting de club. Hij wil dat AZ bij een eventuele toekomstige transfer aan hem kan verdienen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen