Rijkaard: "Ik zou graag terugkeren naar Barcelona"

6 oktober 2015, 15:03

Frank Rijkaard heeft niet de dringende behoefte om de trainersdraad weer op te pakken, maar zou graag nog een keer weer aan de slag gaan bij FC Barcelona. Doet de kans zich voor om weer coach van de Catalaanse topclub te worden, dan zou hij deze 'heel graag' aannemen. Dat heeft de Nederlandse trainer tegen Al Primer Toque gezegd.

Rijkaard was tussen 2003 en 2008 de trainer van Barcelona en was zeer succesvol in Catalonië. Hij werd twee keer landskampioen en wist ook de Champions League te winnen. Mogelijk krijgt het goede hoofdstuk in de toekomst nog een gevolg. "Ik zou graag terugkeren naar Barcelona. Ik heb er goede herinneringen en de club is onderdeel van mijn voetballeven", aldus de coach.

Momenteel staat Luis Enrique aan het roer bij Barça. "Hij heeft zich zeer moedig getoond en weet spelers op een goede manier te motiveren", aldus Rijkaard, die in het verleden dus samenwerkte met Lionel Messi. "Zijn statistieken zijn beter dan ooit tevoren. Hij blijft me maar verrassen", stelt de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen