FA denkt aan schorsing Chelsea-coach Mourinho

Jw
5 oktober 2015, 19:43

José Mourinho heeft zich wederom niet populair gemaakt bij de Engelse voetbalbond FA. De Portugese trainer van Chelsea was na afloop van de verloren wedstrijd tegen Southampton (1-3) negatief over de arbitrage. De FA denkt erover Mourinho een schorsing op te leggen. 

Mourinho vond na afloop tegenover Sky Sports dat zijn team tegen Southampton recht had gehad op twee strafschoppen. Dat kon nog, maar de FA was minder blij met de uitspraak van Mourinho dat de scheidsrechters bang zijn om in het voordeel van Chelsea te fluiten. 

Bij één van de incidenten waar Mourinho op doelde, kreeg Falcao geel vanwege een vermeende schwalbe. Volgens Mourinho had Chelsea echter een penalty moeten krijgen.

Mourinho staat door de tegenvallende prestaties met Chelsea in de Premier League hevig onder druk. De Londenaren hebben na acht wedstrijden nog maar acht punten verzameld. 

De naam van Mourinho dook vorige week ook al op in een zaak bij de Engelse voetbalbond. Toen sprak de FA hem vrij van vermeende discriminerende opmerkingen aan het adres van voormalig clubarts Eva Carneiro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen