Bosz: "Wedstrijden van Vitesse zijn spectaculair"

Jw
4 oktober 2015, 18:01

Vitesse gaf zondag een show weg voor het eigen publiek. De Arnhemmers versloegen in eigen huis FC Groningen met klinkende cijfers (5-0). Het was alweer de vierde keer dit seizoen dat Vitesse met meer dan drie doelpunten verschil won in de eigen Gelredome. 

Trainer Peter Bosz kon na afloop dan ook terecht zeggen dat wedstrijden van Vitesse leuk zijn om naar te kijken. "Over het algemeen zijn de wedstrijden van Vitesse spectaculair. Vandaag zag je dat ook nog een keer terug in de uitslag. Als je naar Vitesse kijkt, zie je in ieder geval een leuke wedstrijd", zei de trainer tevreden tegenover FOX Sports

FC Groningen had wel recht op een doelpunt, vond Bosz. "De eerste tien minuten waren voor Groningen, daarna kwamen wij beter in ons spel en moesten we de wedstrijd eigenlijk al in de eerste helft beslissen. Op beslissende momenten hebben we geluk gehad, denk aan die ballen van FC Groningen op de lat in de eerste helft. Maar goed, over het geheel hebben we terecht gewonnen en hebben we aardig gespeeld."

Als Vitesse deze vorm ook door kan trekken in de uitwedstrijden, moet er in de Eredivisie serieus rekening worden gehouden met de jonge talentenformatie van Bosz. Vooralsnog staat Vitesse op een zesde plaats. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen