Guardado en Pereiro in basis PSV, Fischer spits bij Ajax

4 oktober 2015, 13:31   Bijgewerkt: 4 oktober 2015, 13:44

Zondagmiddag wordt om 14.30 uur de topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV afgetrapt. Bij de Amsterdamse thuisclub staat Viktor Fischer verrassend in de spits geposteerd. PSV kampt in de kraker met flinke personele problemen, maar Andrés Guardado kan wel spelen. De kraker in de Amsterdam ArenA wordt geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis.

Coach Frank de Boer lijkt het vertrouwen in Arek Milik langzaam maar zeker te verliezen en kiest zodoende voor Fischer in de spits. De Deense aanvaller is de laatste tijd goed op dreef, met vijf goals in zes officiële wedstrijden. De reserveplaats voor Milik houdt in dat Amin Younes de plek van Fischer op de linkerflank inneemt. Verder zijn er geen mutaties in de startopstelling van Ajax te noteren.

PSV treedt met een gehavende selectie aan in de ArenA. Onder meer Luuk de Jong en Jetro Willems zitten met blessures in de ziekenboeg en op de ochtend voor de zware uitwedstrijd tegen Ajax kwam ook nog eens naar buiten dat Maxime Lestienne wegens droeve familieomstandigheden ontbreekt. Een flinke domper, aangezien de Belg de laatste wedstrijden erg belangrijk was voor PSV. Coach Phillip Cocu kiest in de kraker voor Joshua Brenet op linksback en Gastón Pereiro op linksbuiten. De wonderbaarlijk snel herstelde Guardado staat met Jorrit Hendrix en Davy Pröpper op het middenveld, Adam Maher speelt niet.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; El Ghazi, Fischer, Younes.

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet: Pröpper, Hendrix, Guardado; Narsingh, Locadia, Pereiro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen