Kalezic: "Ook tegen Cambuur willen we de toon zetten"

Ger
2 oktober 2015, 16:57

Trainer Darije Kalezic hoopt met Roda JC na drie wedstrijden weer eens de volle winst te grijpen in de Eredivisie. De equipe uit Kerkrade neemt het zaterdag voor eigen publiek op tegen SC Cambuur. Kalezic stelt vast dat de Friese opponent steeds beter gaat spelen.

"Bij Cambuur komen er de laatste weken steeds meer vastigheden in het team en gaat het voetballend steeds beter. Daarmee benaderen ze steeds meer hun uitstekende niveau van het afgelopen seizoen", aldus Kalezic op de website van de Limburgse club. "In de vorige thuiswedstrijd tegen Feyenoord manifesteerden wij ons zoals wij dat voor ogen hebben. Vanuit een hechte organisatie maakten wij met goed voetbal, passie en strijd er van de eerste tot de laatste minuut een echte wedstrijd van."

"Met de geweldige steun van ons publiek, dat als wind in onze zeilen fungeerde, lieten we zien hoe we Roda JC weer op de kaart willen zetten", zegt de oefenmeester. "Op die manier willen we in al onze wedstrijden, maar zeker in onze thuisduels, de toon zetten. Daarom zullen we er zaterdagavond alles aan doen om ook Cambuur te laten ervaren dat dit stadion óns huis is."

Mitchel Paulissen kan zaterdag spelen bij Roda. De aanvaller moest vorige week, toen de Limburgers verloren van FC Twente (2-1), toekijken vanwege een enkelblessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen