"Er is genoeg gesproken, we moeten het nu laten zien"

2 oktober 2015, 16:00

Na een roerige periode met wisselende resultaten, de aanstelling van de Chinesea assistent-coach Gao Hongbo en de contractverlenging van coach Henk Fraser kan de focus bij ADO Den Haag weer volledig op voetbal komen te liggen. Komende zaterdag staat er uitwedstrijd tegen NEC te wachten voor de huidige nummer dertien van de Eredivisie.

"Er is genoeg gesproken, we moeten het nu laten zien", zegt aanvaller Ruben Schaken terecht tegen Omroep West. "We moeten rustig blijven. We zijn goed gestart, hadden daarna een wat mindere periode, maar voetballend vind ik het nog steeds aardig. We worden nergens weggespeeld", maakt de rappe buitenspeler duidelijk. "We hebben hele goede gesprekken gehad en elkaar de waarheid verteld. We hebben een hele lieve selectie. Te lief? Dat vind ik wel. Ik weet niet beter dat je elkaar de waarheid vertelt", stelt de routinier.

Na een gelijkspel tegen Utrecht, nederlagen tegen Ajax, Heracles Almelo, PEC Zwolle, de dramatische bekeruitschakeling door SC Genemuiden en de remise tegen Excelsior moet er wel wat gebeuren bij ADO. Om dat voor elkaar te krijgen, bestudeerde de selectie de beelden van de afgelopen wedstrijden. "Die zijn pijnlijk", erkent verdediger Vito Wormgoor. "Maar daar leer je wel van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen