Bosz: "Ik wil mij hier helemaal niet mee bezighouden"

2 oktober 2015, 14:29

Peter Bosz hoorde vrijdag dat zijn schorsing van vier wedstrijden gehandhaafd is door de tuchtcommissie van de KNVB. Een bittere pil voor de trainer van Vitesse, die in beroep gaat tegen de straf en komende zondag tegen FC Groningen nog gewoon in de dug-out zal zitten bij de Arnhemmers.

Bosz gaf donderdagavond tijdens de zitting nog eenmaal de gelegenheid om zijn verhaal te doen, maar zag zijn schorsing dus onveranderd blijven. "Dat zijn geen prettige zaken. Ik ben voetbaltrainer en ik wil mij het liefst helemaal niet met dit soort zaken bezighouden. Maar, het is nu eenmaal niet anders", zegt Bosz in gesprek met Vitesse TV.

Over tot de orde van de dag. Groningen komt zondag om 14.30 uur op bezoek in Arnhem. Een test voor Vitesse, vindt Bosz. "Met alle respect voor de ploegen waar wij al tegen hebben gespeeld, maar dat waren niet de sterksten. FC Groningen is weer van een ander niveau en daar bereiden wij ons zo goed mogelijk op voor. Ik vind dat de balans in het elftal, waar ik het al eerder over had, steeds beter wordt. Daar moeten we op voortborduren. Heerenveen-uit (0-0, red.) hadden we gewoon moeten winnen, klaar. Nu is het zaak het niveau en vertoonde spel vast te houden. Dan gaan we nog voldoende uitwedstrijden winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen