Ellende voor Club Brugge: "Niet op niveau van vorig jaar"

2 oktober 2015, 08:31

Club Brugge ging in de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League met 5-0 onderuit tegen Napoli en had donderdagavond in het eigen Jan Breydelstadion de kans om revanche te nemen. De Belgische topclub liep echter tegen een nieuwe teleurstelling aan. Er werd met 1-3 verloren van het Deense FC Midtjylland.

Coach Michel Preud'homme kwam na afloop van het kansloze duel met een pijnlijke conclusie. "Ik moet toegeven dat we niet op het niveau van vorig jaar zitten", sprak de ex-coach van FC Twente tegen Sporza. Na twee speelronden in de poulefase staat Blauw-Zwart nog op nul punten. Toch blijft Preud'homme erin geloven. "Maar zolang er hoop is, moeten we er blijven voor gaan."

Preud'homme probeert de vinger op de zere plek te leggen. "Het ging telkens mis bij de laatste trap of laatste aanname", aldus de trainer van Club Brugge. "We wisten dat we niet makkelijk kansen zouden krijgen en dan is het hopen op individuele flitsen. Anderzijds waren we gewaarschuwd dat zijn sterk zijn met spelhervattingen en daarin hebben we te zwak geacteerd. We hebben er wel op getraind, maar ik kan mijn spelers geen twintig centimeter groter maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen