Vd Looi baalt van afhaken Lindgren: "Hij moet rusten"

30 september 2015, 09:53

Rasmus Lindgren mist het eerste Europese uitstapje van FC Groningen wegens een enkelblessure, die hij overgehouden heeft aan de uitwedstrijd tegen Ajax (2-0 verlies). De centrale verdediger blijft achter in Nederland en daardoor lijken Johan Kappelhof en Etienne Reijnen het centrale verdedigingsduo te vormen tegen Sporting Braga.

"Hij loopt op een kruk, dus dat heeft geen zin", laat trainer Erwin van de Looi van Groningen optekenen in De Telegraaf. Zonder Lindgren mist hij een schat aan ervaring in Portugal. "Hij moet thuis zitten en rusten met een zak ijs erop en het pootje omhoog. Dat is jammer, want hij is na Hedwiges Maduro degene met de meeste Europese wedstrijden in de benen binnen onze selectie. Hij weet dus wat er gevraagd wordt", aldus Van de Looi, die onaangenaam verrast werd met het nieuws dat Lindgren niet inzetbaar is. "Ik had het niet verwacht, want hij kreeg een tik, maar kon het duel wel uitspelen."

Van de Looi heeft vertrouwen in Kappelhof en Reijnen, die nu hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap zullen staan. "Tegen Braga, in Portugal, dat zal een pittig potje worden waar af en toe ook andere dingen bij kunnen komen kijken. Gelukkig hebben we een brede selectie en heeft Etienne tot nu toe laten zien dat hij daar ook uitstekend kan spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen