CSKA onderschat PSV niet: "Kan niet na zege op ManU"

29 september 2015, 14:36

CSKA Moskou weet op basis van de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League wel wat het komende woensdag niet moet doen: PSV onderschatten. Coach Leonid Slutsky stelt dat de Eindhovenaren veel respect hebben afgedwongen. "Ik kan me niet voorstellen hoe het mogelijk is om een team dat met 2-1 van Manchester United gewonnen heeft te onderschatten."

CSKA kent PSV redelijk goed, maar weet dat het gemis van een aantal spelers wel eens mee kan tellen in de wedstrijd van woensdag. "Het is duidelijk dat er met Memphis Depay een sterke speler vertrokken is. Ook zullen ze Andrés Guardado en Luuk de Jong waarschijnlijk missen. Maar het blijft een team met veel ervaren spelers. Er zullen andere individuen opstaan. Het wordt moeilijk en interessant", denkt Slutsky.

PSV presteert tot dusver wisselvallig in de Eredivisie, weet de keuzeheer van de Moskovieten. "Het verlies van punten is een relatief begrip. Ze hebben het nog steeds aardig voor elkaar, ze hebben dit seizoen nog maar één wedstrijd verloren. We onderschatten ze niet, zeker niet na de overwinning op Manchester United", aldus Slutsky, die weet dat het een zeer belangrijk duel is. "Absoluut, ook gezien het feit dat we tegen VfL Wolfsburg geen goed resultaat behaald hebben", doelt de coach op de 1-0 nederlaag in Duitsland.

Kirill Nababkin, verdediger van CSKA, zat naast zijn trainer op de persconferentie. "Ik denk niet dat het gemis van Guardado van grote invloed zal zijn", zei hij. "Voor mij was het een grote verrassing dat PSV van Manchester United wist te winnen. Toch willen we deze wedstrijd winnen. We zijn er klaar voor", besluit Nababkin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen