Jong Feyenoord met grote namen: "Dat is best lastig"

28 september 2015, 21:53

Jong Feyenoord trad maandagavond tegen Jong ADO Den Haag aan met een elftal dat ook in de Eredivisie niet zou misstaan. Onder mee Eric Botteghin, Tonny Vilhena en Colin Kazim-Richards begonnen in de basis bij het met 2-0 gewonnen duel. Coach Patrick Lodewijks was na afloop lovend over de houding van de 'grote namen' van Feyenoord.

De einduitslag was, door goals van Lex Immers en Kazim-Richards, al na een halfuur bereikt. Bij Jong Feyenoord maakten ook Warner Hahn, Miquel Nelom, Jens Toornstra en Anass Achahbar onderdeel uit van de basisformatie. "Het was goed om te zien dat iedereen met de juiste mentaliteit en bereidheid speelde", stelt Lodewijks op de clubsite. "Het moet voor sommigen best lastig of in elk geval wennen geweest zijn om op maandagavond met het tweede te moeten spelen, waar deze spelers gewend zijn vast onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie van het eerste elftal."

Van een lamlendige houding bij de selectiespelers was volgens Lodewijks allerminst sprake. "De spelers realiseren zich kennelijk goed dat juist door hier goed en met de juiste spirit voor de dag te komen, ze de kans vergroten dat ze binnenkort wel minuten kunnen maken in het eerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen