Dijkhuizen na acht duels al ontslagen bij Brentford

Ger
28 september 2015, 10:50   Bijgewerkt: 28 september 2015, 11:02

Het avontuur van Marinus Dijkhuizen bij Brentford FC is op een mislukking uitgelopen. De oud-trainer van Excelsior is na slechts acht competitieduels al op straat gezet door de Engelse eerstedivisionist. Ook zijn assistent Roy Hendriksen moet per direct vertrekken.

Onder leiding van Dijkhuizen won Brentford dit seizoen slechts twee wedstrijden. Afgelopen weekend verloor de Championship-formatie op eigen veld van Sheffield Wednesday (1-2). Brentford bezet moment de teleurstellende negentiende plaats. De club incasseerde bovendien in het toernooi om de League Cup een ontluisterende nederlaag tegen het bescheiden Oxford United (0-4).

"Ja, het zit er alweer op", zegt Dijkhuizen tegen de NOS over zijn exit bij Brentford. "Ik moest me vanochtend om acht uur op het kantoor melden, daar kreeg ik in een gesprek van een minuut te horen dat ik kon vertrekken en dat was het." De afgelopen seizoenen maakte Dijkhuizen in eigen land indruk bij Excelsior. Hij promoveerde met de Kralingers en hield de club het jaar erna rechtstreeks in de Eredivisie. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen