Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Koude douche voor koploper WKE in topklasse

Koude douche voor koploper WKE in topklasse

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 september 2015 – WKE was tot dusver de revelatie van de zondagtak van de topklasse, maar de ploeg uit Emmen heeft zondag het koploperstokje afgegeven. Op het eigen sportpark Grote Geert werd er met 1-4 verloren van AFC uit Amsterdam.

Het is de eerste nederlaag van het seizoen voor WKE. Al vroeg in de wedstrijd werd het al heel lastig voor de Emmenaren, aangezien doelman Raymond Beukeveld kon inrukken met een rode kaart. Ook trainer Paul Weerman moest wegens kritiek op de arbitrage vertrekken. AFC liep vervolgens tamelijk eenvoudig uit naar de 1-4 eindstand. De Amsterdammers zijn WKE nu op doelsaldo voorbijgestreefd op de ranglijst en zijn nu de nummer twee.

UNA profiteerde volop van de nederlaag van WKE en heeft het lijstaanvoerderschap overgenomen. De nieuwe koploper wist in Den Haag met 1-2 bij HBS te winnen en heeft nu één punt voorsprong op WKE en AFC. VVSB (1-3 winst bij De Treffers) en Hercules (1-3 winst bij de Koninklijke HFC) staan daar weer één puntje achter.

Sneek Wit Zwart won opvallend genoeg met 4-5 bij Magreb'90. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd