NAC Breda wint weer eens, VVV en Eagles juichen ook

27 september 2015, 16:33

Na vier wedstrijden, inclusief de midweekse bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen (0-1 verlies), weet NAC Breda weer wat winnen is. De degradant pakte zondagmiddag drie punten bij Fortuna Sittard. Ook Go Ahead Eagles en VVV Venlo konden drie punten bijschrijven. De drie winnaars profiteren van de averij van concurrent FC Eindhoven, dat gelijkspeelde.

Na gelijke spelen tegen Helmond Sport (1-1), MVV Maastricht (1-1) en FC Emmen (2-2) was het voor NAC zaak om eindelijk weer eens te winnen. Dat gebeurde, al ging het niet heel overtuigend. Sjoerd Ars was de gevierde man bij de ploeg van coach Robert Maaskant, met twee doelpunten. Eerst tekende hij voor de 0-1 en nadat Roel Janssen vanaf elf meter voor evenwichtsherstel had gezorgd, bepaalde Ars voor rust nog de eindstand op 1-2.

NAC is nu met twaalf punten uit acht duels de nummer zes in de Jupiler League. Koploper FC Volendam (22) en Sparta (17, met nog een duel tegoed) zijn nog behoorlijk uit het zicht, maar de Bredanaars staan in ieder geval weer in de subtop. Go Ahead, dat dankzij twee doelpunten van Jerry van Ewijk met 0-2 bij RKC Waalwijk won, is de nummer drie. De Eagles hebben vijftien punten, maar hebben ook nog een duel tegoed.

Eindhoven heeft haar derde plaats afgestaan aan Go Ahead, omdat de ploeg uit de lichtstad in het eigen Jan Louwers Stadion niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen FC Den Bosch. Ook VVV Venlo wist te profiteren van dit resultaat, al blijft het nog wel steken op plek vijf. De Venlonaren wonnen met 4-1 van Helmond Sport. Leandro Resida, Vito van Crooy en Ralf Seuntjens (tweemaal) zorgden voor de Venlose doelpuntenproductie tegen Helmond, waar Steven Edwards een rode kaart kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen