Streppel: "We hebben dit over onszelf afgeroepen"

27 september 2015, 15:35

Willem II zat zondagmiddag op roze, in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Tilburgers stonden niet alleen met 0-2 voor, maar speelden wegens een rode kaart voor Alexander Bannink ook nog eens met een man minder. Desondanks slaagden de Tricolores er niet in om drie punten te pakken op de Vijverberg.

Het leidt uiteraard tot weinig vrolijkheid bij Willem II-coach Jurgen Streppel. "Ik ben teleurgesteld in wat we hebben laten zien", zei hij na afloop tegen FOX Sports. "Met een 0-2 voorsprong weet je wat je tegen tien man moet doen, maar dat hebben we nagelaten. We hebben verzuimd om de juiste dingen te doen. Aan de bal heb ik ook niet gezien dat we een man meer hadden, dan roep je het over jezelf af", bromt Streppel.

Het matige spel begon al in de eerste helft, vond Streppel. "We kwamen met 0-2 voor, maar ik was helemaal niet tevreden. Toch had ik niet het gevoel dat het nog fout kon gaan. De Graafschap heeft dat misschien wel afgedwongen, maar wij hebben deze nederlaag – zo voelt 'ie – over onszelf afgeroepen", herhaalt de keuzeheer van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen