De Graafschap eindelijk van de nul af: "Mooie opsteker"

27 september 2015, 15:23

De mensen in Doetinchem moest er zeven speelronden op wachten, maar eindelijk is het eerste puntje voor De Graafschap in de Eredivisie een feit. De Superboeren wisten, na een rode kaart voor Alexander Bannink, met tien man een 2-2 gelijkspel over de streep te trekken tegen Willem II.

"Hoop was er voor deze wedstrijd ook al", sprak De Graafschap-coach Jan Vreman na de remise tegen Willem II, toen hem door de NOS gevraagd werd of dit resultaat hoopgevend is voor de rest van het seizoen. "Maar de manier waarop dit resultaat tot stand gekomen is, geeft wel meer hoop", geeft hij toe. "We hebben na meerdere tegenslagen niet opgegeven. Dit is wel een hele mooie opsteker."

Gek genoeg wisten de Doetinchemmers zich met tien man terug te knokken van een 0-2 achterstand naar een 2-2 eindstand. "We dwongen wel wat af, maar die momenten hadden we voor de situatie met een man minder ook al", aldus Vreman, die de lijn nu wil doortrekken met De Graafschap. "Dit moeten we vasthouden. Het gaat beter, al maken we nog wel veel fouten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen