Locadia bloeit op: "Winnende maken is altijd lekker"

27 september 2015, 14:27

Helemaal van harte ging het niet, maar PSV wist zaterdagavond wel met 2-1 te winnen van NEC. Jürgen Locadia zorgde een kwartier voor het einde voor de beslissende treffer, door een hoekschop van Maxime Lestienne raak te koppen.  "Ik ben blij met de drie punten, maar het was wel een mindere wedstrijd van onze kant", zei de matchwinner.

"Daardoor is het gevoel een beetje dubbel", voegt Locadia toe in gesprek met Omroep Brabant. "Vooral in de eerste helft waren we te haastig en leden we veel balverlies. We hoopten dat we in de flow konden komen, maar dit was niet goed", weet de spits van PSV. "Maar als je de winnende maakt, dat is altijd lekker."

Door de blessure van Luuk de Jong lijkt Locadia tegen CSKA Moskou de kans te krijgen in de spitspositie. "Ik weet het niet, ligt aan de trainer. Maar of ik nou linksbuiten of spits sta, ik moet gewoon mijn best doen en het op mijn manier invullen", aldus de spits, die in ieder geval weer een trotse PSV zegt te zijn. "Alles is uitgesproken, ik wil honderd procent voor PSV geven."

PSV speelt woensdag tegen CSKA, de zondag daarna gaat het op bezoek bij Ajax. "Het wordt een moeilijke week, maar we kunnen het wel aan. We moeten niet bang zijn en gewoon durven voetballen", besluit Locadia.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen