Feyenoord tevreden over Kazim: "Intern een prima rol"

27 september 2015, 10:46

Colin Kazim-Richards deed dit seizoen al meerdere keren op negatieve wijze van zich spreken. Hij maakte bedenkelijke gebaartjes richting het publiek, schopte een kratje met bidons omver na een wissel en zette zichzelf vorige week bij het uitduel met Roda JC zelfs in een kwaad daglicht zonder dat hij speelde, door vanaf de bank dingen te roepen naar de spelers van de tegenstander. Toch is Feyenoord tevreden over de Turk.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord sprak zondag bij FOX Sports uit dat de Rotterdamse club tevreden is over de wijze waarop Kazim-Richards zich opstelt in de groep. "Hij doet het best goed en speelt intern een prima rol. In de kleedkamer doet hij zijn ding, hij is absoluut niet lastig", waren de woorden die Van Geel sprak.

Van Geel weet wel dat Kazim-Richards al een paar keer over de schreef is gegaan. "Er worden drie momenten zwaar uitgelicht en dat heeft hij aan zichzelf te danken", aldus de technisch directeur. "Er zijn slechte momenten, maar intern is er geen enkel probleem met Kazim. We spreken hem wel op zijn gedrag aan. We accepteren het niet en dat beseft hij ook heel goed."

Een verklaring voor het gedrag van Kazim-Richards heeft Van Geel wel. "Het zijn allemaal emotionele momenten. Hij is een verstandige jongen, maar heeft heel veel emotie in zich", besluit de technisch directeur van Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen