Faber 'heel blij': "We hadden van PSV kunnen winnen"

27 september 2015, 09:10

Ernest Faber was zaterdagavond voor even terug bij PSV, waar hij vorig seizoen nog werkzaam was als assistent-coach. De oefenmeester van NEC verliet het weerzien in het Philips Stadion puntloos, maar het had weinig gescheeld of dit was anders geweest. De ploeg van Faber wist zich kranig te weren in Eindhoven, maar kwam nét tekort voor een gelijkspel.

Jürgen Locadia besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd, door de 2-1 te maken. Faber weet dat NEC dicht in de buurt was van een stunt. "Als we een keer van PSV hadden kunnen winnen, was het denk ik wel vandaag geweest", zegt de trainer van NEC op de website van PSV. "Ik complimenteer mijn jonge elftal. We kregen wat kritiek dat we enkel verdedigden, maar moesten nou eenmaal wennen aan de Eredivisie", aldus Faber. "Vandaag bleek dat we gewend zijn."

De keuzeheer van NEC ziet zijn ploeg met de week groeien. "PSV is alleen nog een maatje te groot. Desondanks denk ik dat we een goede wedstrijd op de mat hebben gelegd. We zijn best ver in onze ontwikkeling, maar PSV straft de kleine foutjes af. Ik ben desondanks heel blij wat we hebben laten zien", besluit Faber.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen