Verbeek: "We moeten blij zijn met verdedigers als Moreno"

26 september 2015, 16:07

Héctor Moreno keerde deze zomer terug in de Eredivisie, de oud-speler van AZ tekende een contract bij PSV. Het duurde niet lang voordat de Mexicaan van zich deed spreken in Eindhoven, want in één week tijd raakte hij twee keer in opspraak door harde tackles. Gertjan Verbeek, die destijds in Alkmaar met hem werkte, vindt alle kritiek overdreven.

Moreno schoffelde Luke Shaw in het CL-duel met Manchester United uit de wedstrijd en was enkele dagen later verantwoordelijk voor het uitvallen van Oussama Tannane bij Heracles Almelo. Volgens Verbeek is alle kritiek aan zijn adres echter niet terecht. "We zouden blij moeten zijn met mannelijke verdedigers zoals hij. Die overtreding op Tannane tegen Heracles zag ik van dichtbij. Er was niet veel aan hand", stelt Verbeek in het AD.

De tackle waardoor Shaw zijn been brak plaatst de coach van VfL Bochum in de categorie ongelukkig. "Héctor is geen domme slager. We hadden hier vroeger Israel en Laseroms. En later Fraser. Die waren veel harder. Dan moeten we niet gaan zeuren om Moreno."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen