CSKA kent redelijke generale voor thuisduel met PSV

26 september 2015, 15:01

CSKA Moskou is na tien speelronden nog altijd ongeslagen in de Russische competitie. De formatie van Leonid Slutsky speelde zaterdagmiddag met 1-1 gelijk tegen stadgenoot Lokomotiv Moskou, dat daardoor nog altijd vijf punten minder heeft dan CSKA.

CSKA doet het tot nu toe erg goed in de competitie en kwam na zestien minuten al op voorsprong in de derby. Seydou Doumbia verzilverde een strafschop en bracht de thuisclub daarmee op voorsprong. Lokomotiv had echter een snel antwoord klaar en tekende vijf minuten later alweer voor de gelijkmaker. Ook die treffer viel uit een strafschop en werd gescoord door Baye Oumar Niasse.

Daarna vielen er geen treffers meer in de derby, maar werd er nog wel een rode kaart uitgedeeld.

Lokomotiv-verdediger Vedran Corluka kreeg in de 81ste minuut zijn tweede gele kaart en kon daardoor vroegtijd inrukken.

Woensdag speelt de koploper van Rusland tegen PSV in de tweede speelronde van de Champions League. CSKA staat nog met lege handen, de Eindhovenaren hebben al drie punten vergaard.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!