Kazim-Richards reageert: "Een gevoel van schaamte"

25 september 2015, 08:55

Feyenoord ging donderdagavond dankzij een keurige 3-0 zege op PEC Zwolle verder in het toernooi om de KNVB Beker, maar voor Colin Kazim-Richards was het geen prettige avond. De Turkse aanvaller met Britse roots werd door een flink aantal Rotterdamse fans uitgefloten. Hij heeft daar met teleurstelling op gereageerd via Instagram, al heeft hij zijn bericht inmiddels weer weggehaald.

"Allereerst wil ik het team feliciteren met de getoonde spirit en de overwinning", zo begon Kazim-Richards zijn verhaal op het sociale medium. "Als iemand die altijd zijn mening geeft, voel ik dat het nodig is om het volgende te zeggen", voegde hij toe. En dan komt het belangrijkste. "Normaal gesproken trek ik het Feyenoord-shirt aan met een gevoel van trots, een soort oorlogsgevoel en een gevoel van liefde voor het spelletje. Naar dit keer was het meer met een gevoel van schaamte", refereert hij naar het gefluit van het publiek.

Waarom Kazim-Richards zich schaamde, legt hij uit. "Mijn zoontje van vier vroeg me waarom het allemaal gebeurde en voor de eerste keer in mijn leven kon ik hem geen antwoord geven", aldus de Turkse international. De spits hoopt het tij te keren in De Kuip en de boel weer om te draaien. "Tot mijn tijd hier officieel over is, zal ik alles blijven geven", verzekert Kazim-Richards. "Ik zal ook altijd blijven zeggen wat ik vind, of jullie dat nou leuk vinden of niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen