PEC Zwolle mist Begois ook in tweede duel in Kuip

25 september 2015, 07:39

PEC Zwolle heeft, naast de 3-0 bekernederlaag tegen Feyenoord, nog een domper te verwerken gekregen. Kevin Begois, die in de warming-up voor het duel in De Kuip uitviel met een kuitblessure, zal komende zondag ook niet inzetbaar zijn. Toevallig genoeg gaan de Zwollenaren in de Eredivisie dan weer op bezoek bij Feyenoord.

De 33-jarige Begois haakte vlak voor de aftrap af voor het eerste treffen met Feyenoord. "Ook voor zondag staat er een streep door", sprak trainer Ron Jans na de teleurstellend verlopen bekeravond tegen het ANP. Hij deed in Rotterdam-Zuid een beroep op reservekeeper Mickey van der Hart, die zondag zodoende weer onder de lat lijkt te staan. "Mickey was wat ongelukkig bij het derde doelpunt, maar heeft het verder prima gedaan", aldus Jans.

Gek genoeg had PEC tegen Feyenoord geen doelman op de reservebank zitten. Boy de Jong, de derde doelman, was namelijk achtergebleven in Zwolle. De nummer drie van de Eredivisie probeerde de sluitpost nog op te trommelen, maar slaagde hier niet in. Als Van der Hart ook uitviel, dan had verdediger Trent Sainsbury de keepershandschoenen aangedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen