Stam zegt sorry: "Communicatiefout tussen mij en de trainer"

24 september 2015, 10:11   Bijgewerkt: 24 september 2015, 11:27

Ronnie Stam zou dit seizoen één van de steunpilaren van NAC Breda moeten worden, maar voorlopig valt de routinier vooral op door zijn wangedrag binnen en buiten het veld. Rond de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen was de oud-speler van FC Twente weer het middelpunt van een rel. Hij werd door coach Robert Maaskant buiten de selectie gelaten, omdat hij weigerde om rechts achterin te spelen.

In het Brabants Dagblad legt Maaskant donderdag uit hoe de vork in de steel zat: "Er was een meningsverschil over het al dan niet spelen als rechtsback", aldus de coach. Maaskant wilde Stam daar opstellen tegen sc Heerenveen omdat de vaste rechterverdediger, Dustley Mulder, geblesseerd was. "Ronnie vond dat de noodzaak er niet was om hem als rechtsback op te stellen, omdat Vlatko Lazic er nog was. Maar de staf bepaalt nog altijd wie waar speelt. Daarom heb ik hem buiten de selectie gelaten", luidt de verklaring van de trainer.

Stam ziet het iets anders: "Er was een communicatiefout tussen mij en de trainer. Ik zou sowieso niet spelen omdat ik last van mijn lies had." Wel heeft hij inmiddels zijn excuses aangeboden aan zijn medespelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen