De Graafschap-coach: "Er zat meer in tegen Ajax"

24 september 2015, 09:33

De Graafschap hield in de bekerwedstrijd tegen Ajax lang uitzicht op een stunt. Pas in de slotfase scoorde de thuisploeg het beslissende tweede doelpunt, waarvoor mocht de puntloze hekkensluiter van de Eredivisie hopen op iets moois. Coach Jan Vreman is dan ook tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"We zijn lang in de wedstrijd blijven zitten", zegt hij bij Omroep Gelderland over het duel in de ArenA. "Ajax had dan wel veel overwicht, maar deed daar bijna niks mee. Wij hebben ook onze mogelijkheden gehad."

De mogelijkheden waar Vreman op doelt, waren er vooral in de eerste 45 minuten. "De tweede helft hebben we te weinig gecreëerd, maar in de eerste helft laten we wel wat liggen. Dat hebben we net niet goed genoeg gedaan. Er was vandaag een mogelijkheid om er meer uit te kunnen halen tegen dit Ajax", vindt hij.

De Graafschap scoorde zelfs in de eerste helft, maar deze treffer werd afgekeurd. "Ja, zonde dat die goal buitenspel was", zegt verdediger Robin Pröpper tegen hetzelfde medium. "We scoorden als eerste. Als hij had geteld, had het een mooie wedstrijd kunnen worden. Maar daarna hebben we te weinig gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen