Inter zet geweldige seizoensstart voort, domper Juve

Jw
23 september 2015, 23:38

Internazionale is vooralsnog de koning van de economische overwinningen in de Serie A. De topclub uit Milaan schreef woendag de vijfde opeenvolgende competitie zege bij en  net als in de eerdere wedstrijden werd er met minimaal verschil gewonnen. Dit keer werd Hellas Verona met 1-0 verslagen. 

Internazionale liet in de duels tegen Atalanta Bergamo (1-0), Carpi (1-2), aartsrivaal AC Milan (1-0) en Chievo (0-1) al zien over een uiterst effectieve instelling te beschikken. Woensdag ging het opnieuw niet makkelijk, maar de koploper sleepte er wel weer een overwinning uit. Felipe Melo bezorgde Inter drie punten met een rake kopbal. 

Juventus - Frosinone 1-1

De vorm van Internazionale staat in schril contract met die van Juventus. De regerend landskampioen, waarop de laatste seizoenen geen maat stond in Italië, dacht afgelopen weekend de ban te hebben gebroken met de eerste overwinning van het seizoen. Een halve week later blijkt de gifbeker nog niet leeg. Het in de Serie A debuterende Frosinone hield de Oude Dame in Turijn op een keurige 1-1. Leonardo Blanchard deed Juventus pijn in blessuretijd.

Overige uitslagen:

Sampdoria - AS Roma 2-1

Lazio - Genoa 2-0

Fiorentina - Bologna 2-0

Chievo - Torino 1-0

Palermo - Sassuolo 0-1

Carpi - Napoli 0-0

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen