Moreno baalt van incidenten: "Ik ben een aardige jongen"

23 september 2015, 12:12

Héctor Moreno heeft in korte tijd geen al te beste reputatie opgebouwd in Nederland. Binnen enkele dagen schopte 'El Tráctor' twee tegenstanders het veld uit: Luke Shaw van Manchester United en Oussama Tannane van Heracles. En hoewel de blessure van Shaw veel ernstiger is, was vooral Tannane boos.

Samen met onder meer coach Phillip Cocu zocht Moreno de onfortuinlijke Shaw, die een dubbele beenbreuk opliep bij een tackle van de Mexicaan, op in het ziekenhuis van Geldrop. "Dat was in het begin wel even moeilijk. Maar hij was erg aardig en nam me niks kwalijk. Hij had de beelden gezien en zei dat dit bij voetbal hoorde", zegt de verdediger van PSV in Metro. Tannane daarentegen was nogal pissig. "Die andere speler reageerde inderdaad iets anders. Jammer, maar goed. Ik raakte hem niet eens, hij kan toch gewoon weer spelen?"

Tannane noemde de manier waarop Moreno het duel inging 'schandalig' en verwees naar de zware blessure van Shaw. "Door die reactie werd alles ook uitvergroot, er kwam kritiek", merkte Moreno. "Ook omdat de twee acties elkaar in korte tijd opvolgden. Natuurlijk is dat niet leuk, maar ik trek me daar niks van aan."

Moreno (27) is helemaal geen spijkerharde speler, benadrukt hij tot slot. "Ik ben een aardige jongen. Weet je dat er vroeger altijd tegen mij gezegd werd dat ik te soft zou zijn voor een verdediger?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen