Weer relletje rond Stam bij NAC: "Er is onenigheid"

23 september 2015, 08:01   Bijgewerkt: 23 september 2015, 09:49

Voor de derde keer dit seizoen is Ronnie Stam erin geslaagd om negatief in het nieuws te komen. Hij behoorde niet tot de selectie voor de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen, Stam was door coach Robert Maaskant op de tribune gezet.

"Ik wil er nu niet op in gaan", reageert Maaskant tegen Omroep Brabant. "Ik vind dat de jongens die gespeeld hebben alle complimenten verdienen. Met Ronnie was er onenigheid over een bepaalde situatie, we hebben hem daarom buiten de selectie gelaten. Hij had ook wat last van zijn lies, maar dat is een ander verhaal. Dat is voor de komende dagen en niet voor nu. Er is voldoende aan de hand om hem vandaag niet te selecteren."

Diezelfde regionale omroep meldt dat de onenigheid te maken had met het feit dat Stam niet als rechtsback wilde spelen tegen sc Heerenveen (0-1). De oud-speler van Twente en Standard wil geen woorden vuilmaken aan de situatie. "Het is zoals het is, er zijn wel andere dingen die belangrijk zijn. Het komt allemaal goed."

Dit seizoen baarde Stam al opzien door in een interview de vloer aan te vegen met zijn teamgenoten en na een wedstrijd te ruziën met fans van de tegenstander. Dat laatste leverde hem een schorsing op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen