ADO blameert zich vanaf elf meter tegen Genemuiden

23 september 2015, 12:16

ADO Den Haag kan zich gaan richten op de Eredivisie. De manschappen van trainer Henk Fraser strandden dinsdag in de tweede ronde van de KNVB Beker verrassend tegen hoofdklasser SC Genemuiden. ADO moest na strafschoppen het hoofd buigen op Sportpark De Wetering (3-3, 3-1).

Door goals van Kenji Gorré en Mike Havenaar leidde ADO binnen 37 minuten met 0-2 in Genemuiden en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg. Maar door twee treffers van Anne van der Kolk, één net voor de pauze en de ander er net na, kwam Genemuiden langszij. Omdat er daarna niet meer werd gescoord, moest er verlengd worden.

Genemuiden-speler Mike van der Kooy kreeg in de zevende minuut van de verlenging een directe rode kaart, maar drie minuten later kwam de thuisploeg via Jacco Riemens toch op 3-2. Met een doelpunt in de slotminuut voorkwam Ludcinio Marengo een blamage voor ADO, maar achteraf bleek het slechts uitstel van executie.

Vanaf elf meter ging ADO alsnog ten onder in Genemuiden. Beide teams benutten hun eerste strafschop, waarna ADO-keeper Zwinkels een penalty tegenhield. In het vervolg van de reeks faalden zijn ploeggenoten Gorré, Zuiverloon en Jansen echter alle drie, waardoor ADO werd uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen