Topklasser Capelle verrast MVV in KNVB Beker

22 september 2015, 21:00   Bijgewerkt: 23 september 2015, 00:44

Het avontuur in de KNVB Beker zit er alweer op voor MVV. De ploeg uit Maastricht verloor dinsdag in de tweede ronde na strafschoppen van topklasser Capelle. Stef Peeters was bij het nemen van de penalty's de schlemiel, door zijn misser verloor MVV met 5-4. Leroy Labylle had de Jupiler League-club in de dertiende minuut nog wel op 0-1 gezet, Jair Balrak herstelde vlak voor rust het evenwicht.

Ook Telstar was, tegen Scheveningen, veroordeeld tot een penaltyserie. De Noord-Hollandse eerstedivisieclub won echter wel, met 6-5. Na negentig en 120 minuten was de score 0-0. Scheveningen stond sinds de 88ste minuut met tien man, na een rode kaart van Wesley Goeman.

Sparta had het evenmin gemakkelijk. De Rotterdammers hadden OJC Rosmalen pas na verlenging op de knieën: 3-4. Thomas Verhaar sleepte die verlenging met een doelpunt in de 75ste minuut uit het vuur voor Sparta, Giovanni Hiwat was uiteindelijk met een treffer in de 115e minuut de matchwinner. Kort voor de 3-3 had Rosmalen-speler Jelle Scholts zijn tweede gele kaart gekregen. In de 116e minuut overkwam zijn teamgenoot Kevin van Zijl hetzelfde.

FC Emmen klaarde tegen AFC de klus wel binnen negentig minuten. De Drentse formatie won met 2-3 in Amsterdam. Door goals van Marcel Seip en Raymond Gyasi leidde Emmen binnen 58 minuten met 0-2, Jens Streutker was in de 78ste minuut verantwoordelijk voor de derde Emmen-goal. AFC maakte via Daan Sutorius en Matthijs Jesse tot twee keer toe een aansluitingstreffer, maar een gelijkmaker bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen