Kraay junior gaat met DOVO voor nieuwe bekerstunt

22 september 2015, 10:49

Hans Kraay junior heeft als trainer een patent op het uithalen van een bekerstunt met een amateurclub. In het verleden wist hij met FC Lienden Vitesse uit het bekertoernooi te knikkeren en schakelde hij met JVC Cuijk MVV Maastricht uit. Vanavond (dinsdag) hoopt hij met zaterdaghoofdklasser DOVO voor een sensatie te zorgen tegen Willem II.

Kraay junior kondigt voor het duel met de Tilburgse eredivisionist aan dat hij met zijn ploeg niet de spelersbus zal parkeren voor het doel. "Ik heb vroeger als speler van De Graafschap en NAC degradatievoetbal gespeeld. Dan sta je 70 minuten van de wedstrijd met je rug tegen de muur. Dat heb ik lang genoeg gedaan om dat nu niet meer te willen", zegt de DOVO-coach tegen het Brabants Dagblad.

De 55-jarige Kraay junior beseft dat de kans miniem is dat hij weer voor een stunt weet te zorgen. "Toen ik ooit met Lienden van Vitesse won in de beker, gaf ik mijn ploeg vooraf twee procent kans. Die hebben we toen gepakt. Maar omdat Willem II de afgelopen jaren geregeld door amateurs is uitgeschakeld, denk ik dat ze zich nu niet weer aan dezelfde steen willen stoten. Ik zie dat dus als nadeel voor ons", besluit de tv-persoonlijkheid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen