"Het was dramatisch, we moeten goed in de spiegel kijken"

21 september 2015, 21:28

Excelsior slaagde er zondag niet in om van het thuisduel met Ajax een echte wedstrijd te maken. De Rotterdammers verloren met 0-2 en met name de manier waarop stemde tot onvrede bij de Kralingers. Middenvelder Adil Auassar baalt stevig van de zeperd en heeft geen goed woord over voor het optreden van zijn ploeg.

De spelmaker veegt in gesprek met RTV Rijnmond de vloer aan met zijn eigen ploeg. "Ik vond ons heel slecht. Laten we eerlijk zijn: we waren dramatisch", steekt Auassar zijn onvrede niet onder stoelen of banken. De oud-Feyenoorder weet wel waar het fout ging. "We hebben weinig initiatief genomen en weinig gecreëerd. Net als vorige week tegen PEC Zwolle geven we twee hele amateuristische goals weg. Dan maak je het jezelf ongelooflijk moeilijk. Je weet dat het lastig wordt tegen Ajax, maar ik vond ze vandaag ook niet best. Ze speelden op vijftig procent. Het is geen ramp dat je van Ajax verliest, maar de manier waarop mogen we onszelf kwalijk nemen."

Auassar vindt dat alle armbellen op Woudestein af moeten gaan na de verliespartij. "We moeten goed in de spiegel kijken en goed nadenken waar we mee bezig zijn. Je kan weleens slecht spelen, maar je moet vooral beseffen wat je wel kan en wat je niet kan. Dat is bij ons nu het grootste probleem. We beseffen niet van onszelf wat we aan het doen zijn."

Excelsior krijgt snel weer de kans om zich te revancheren. Woensdag speelt de ploeg van Fons Groenendijk in het kader van de KNVB Beker tegen BVV Barendrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen