Cambuur met Nienhuis op jacht naar stunt bij PSV

21 september 2015, 17:08

SC Cambuur begint dinsdag met een aantal wijzigingen in de opstelling aan het uitduel met PSV, in de tweede ronde van de KNVB Beker. Coach Henk de Jong laat weten dat zijn club niet helemaal ongeschonden uit de strijd met FC Twente (0-0) van afgelopen zaterdag is gekomen.

"Zo'n wedstrijd kost natuurlijk veel kracht en dan is het logisch dat er wat jongens met pijntjes zijn", zegt De Jong op de clubwebsite. "Dat nemen we zeker mee in onze overwegingen. We moeten verder kijken dan het duel van morgen, het seizoen is nog lang. De opstelling gaat er dan ook anders uit zien dan afgelopen zaterdag, maar dat is helemaal niet erg."

De Jong verklapt dat keeper Leonard Nienhuis in elk geval terugkeert onder de lat. "Ik moet hem alle credits geven, hij heeft zich na de keeperswissel zeer collegiaal en professioneel opgesteld en doet er alles aan om zich terug te knokken. In de bekerwedstrijden zal Leonard daarom ons doel verdedigen", legt de oefenmeester uit.

Het doel van Cambuur in Eindhoven is duidelijk. "Wij gaan naar Eindhoven om de wedstrijd te winnen en een ronde verder te bekeren", stelt De Jong. "Het is een prachtige wedstrijd om te laten zien hoe goed we kunnen voetballen en hoe scherp we zijn. En ondanks de noodzakelijk wisselingen hebben we nog steeds een prima elftal staan, die jongens kunnen nu laten zien wat ze waard zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen