Elf uit elf voor Dortmund: "Moeten gas blijven geven"

21 september 2015, 09:52

Borussia Dortmund draait dit seizoen als een tierelier. Elf officiële optredens brachten de Duitse voetbalgrootmacht louter overwinningen. We kunnen dus concluderen dat Thomas Tuchel, die het trainersstokje na meerdere succesjaren overnam van Jürgen Klopp, de boel meer dan aardig op de rit heeft in het Signal Iduna Park. Na de 3-0 winst op Bayer Leverkusen gaan Die Borussen nog steeds aan de leiding in de Bundesliga.

Net als de lijstaanvoerder heeft Bayern München ook nog geen puntenverlies geleden, maar Dortmund heeft een beter doelsaldo. Het gaat heel lekker bij de geel-zwarten, weet Tuchel. "Maar dat betekent niet dat er geen werk meer aan de winkel is. We kunnen het ons niet permitteren om het voet van het gaspedaal te halen en moeten ons niet laten beïnvloeden door externe factoren", aldus de opvolger van Klopp.

Toch heerst er momenteel euforie in Dortmund. "Iedere stap die we zetten is belangrijk", stelt Tuchel. "We weten waar we op dit moment staan. Desalniettemin moeten we niet te veel nadenken over waar onze limiet ligt. Maar het moge duidelijk zijn dat we echt sterke spelers hebben en dat de prestaties heel goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen