Van Persie matchwinner, maar reserve: "Ik ben niet blij"

21 september 2015, 08:09

Robin van Persie kroonde zich zondagavond tot matchwinner bij Fenerbahçe. De 31-jarige Nederlander kwam in de 77ste minuut als invaller binnen de lijnen voor Lazar Markovic en wist drie minuten later al de beslissende 2-1 te maken tegen Bursaspor. Ondanks zijn glansrol loopt de Oranje-international niet echt met een tevreden gevoel rond.

Van Persie moest zich bij het duel met Bursaspor schikken in een reserverol en benadrukt na afloop dat hij niet voor een plaats op de reservebank naar Istanbul gekomen is. "Om eerlijk te zijn ben ik niet blij, omdat ik niet speelde. Ik voel me goed, ben fit en ben in staat om negentig minuten te spelen. Maar de enige manier om een antwoord te geven op mijn reserverol was het maken van de winnende treffer. Dat heb ik gedaan", zegt onze landgenoot tegen Lig TV.

Fenerbahçe is na vijf speelronden koploper in de Turkse Süper Lig, met dertien punten. Trabzonspor staat op drie punten achterstand, Besiktas staat vier punten achter de voetbalgrootmacht. De stadgenoot heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen