De Graafschap nog steeds op nul: "Het gaat lukken"

21 september 2015, 08:06

De Eredivisie is al zes speelronden onderweg, maar er is nog steeds een ploeg zonder punten. Dat is De Graafschap, dat zondag in de uitwedstrijd tegen Vitesse met 3-0 verloor en daardoor nog altijd op de hatelijke nul staat. Ondanks de weinig hoopgevende prestaties blijft trainer Jan Vreman geloven in de ommekeer.

"Vitesse-uit. Je weet dat het een lastige middag gaat worden. Daar hebben we ons ook op voorbereid. We kregen gisteren al steun van de supporters (600 stuks, red.) en als je dan ziet wat er mee naar Arnhem komt... Dan hoop je op een geweldige wedstrijd van onze kant. Dat is helaas niet gelukt", concludeert Vreman op de clubwebsite. "Onze insteek was om druk te zetten en druk te houden op Vitesse. In de eerste helft deden we dat niet goed genoeg. In de tweede helft stond het beter qua organisatie. We begonnen beter, ook qua kansen."

"We hebben meer kansen gehad, daar moet er minimaal eentje van in", vindt Vreman. "Dan loop je tegen de derde treffer aan, die niet mag vallen. Daardoor wordt het heel lastig. We hebben het geprobeerd, maar het was niet voldoende. Voorgaande wedstrijden was dat ook het geval. Er zijn voldoende dingen die beter kunnen, maar ook voldoende dingen die goed waren. Dat moeten we oppakken en daarmee moeten we doorgaan", zegt de coach wat clichématig. Hij blijft wel optimistisch. "Uiteindelijk gaat het lukken, daar ben ik van overtuigd", aldus Vreman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen