Heracles koploper na zege op PSV: "Heel erg gaaf"

19 september 2015, 23:20   Bijgewerkt: 20 september 2015, 01:38

Heracles Almelo pakte vorig seizoen in de eerste zeven wedstrijden geen enkel punt, maar staat deze jaargang na zes duels in elk geval voor één nacht bovenaan in de Eredivisie. De Overijsselse club won zaterdag in het eigen Polman Stadion de topper tegen PSV met 2-1. Het maakt coach John Stegeman trots.

"Dit is heel erg gaaf. Ik had dit niet durven dromen. Een compliment voor mijn groep, ik ben trots", citeert PSV.nl Stegeman. Heracles was nog wel vroeg op achterstand gekomen, maar toonde veerkracht. "We hadden heel veel moeite in het begin van de wedstrijd. Pas na twintig minuten kregen we wat grip op de wedstrijd. Toen konden wij pas gaan aanvallen. Dat resulteerde in twee mooie doelpunten. Vooral de tweede was fantastisch uitgespeeld."

Na rust was het vooral tegenhouden, gaf Stegeman toe. "Je weet dat PSV in de tweede helft gaat komen, maar we hebben heel goed verdedigd. Dat onze achterhoede de topspelers van PSV heeft kunnen tegenhouden maakt me trots."

Bij Heracles viel Oussama Tannane geblesseerd uit na een tackle van Hector Moreno. De Overijsselse club laat weten dat de aanvaller vocht in zijn knie heeft en ze zal later meer duidelijkheid geven over de precieze ernst van de blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen