Cocu: "Hebben nederlaag aan onszelf te wijten"

19 september 2015, 22:37   Bijgewerkt: 19 september 2015, 22:55

PSV-coach Phillip Cocu noemt de verloren topper tegen Heracles Almelo een 'dure nederlaag'. De landskampioen kwam zaterdag in het Polman Stadion nog wel binnen twee minuten op voorsprong, maar uiteindelijk won de Overijsselse tegenstander voor eigen publiek met 2-1.

"Een aantal jongens dacht na twintig minuten dat het wel wat rustiger aan kon. Maar in de Eredivisie kun je geen wedstrijden op 75 procent winnen", moppert Cocu op de officiële website van PSV. "We hebben het ritme iets teveel laten zakken. We verloren veel te veel duels. De nederlaag hebben we aan onszelf te wijten."

"We waren vandaag niet bij machte ons favoriete spel te spelen. Het positiespel liep niet echt. In de tweede helft hebben we het qua strijd aardig opgepakt, maar doelpunten kwamen er niet meer. Ik feliciteer Heracles met de knappe overwinning. Zij speelden zoals wij dat dinsdag speelden. Ze hadden de absolute wil om te winnen", aldus Cocu, die dinsdag met PSV in de Champions League met 2-1 won van Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen