Heerenveen verliest weer: "We doen het niet als team"

19 september 2015, 13:45

De situatie bij sc Heerenveen is wel eens rooskleuriger geweest dan momenteel. Verloren de Friezen vorige week kansloos de derby van FC Groningen, vrijdag ging de formatie van Dwight Lodeweges roemloos met 2-0 ten onder bij NEC. Pele van Anholt snapt niets van de vormcrisis van Heerenveen.

De Friezen staan in het rechterrijtje en wonnen maar één van de zes competitieduels. "Wat is er in hemelsnaam met ons aan de hand?!", vraagt Van Anholt zich af in de Leeuwarder Courant. Heerenveen wilde het blazoen oppoetsen na de verliespartij van vorige week, maar daar slaagde het in Nijmegen absoluut niet in. "Tsja. Geen woorden, maar daden hè? We doen het niet als team. Alweer niet. Het lijkt nu alsof we er niks van kunnen. Iedereen worstelt met zichzelf."

Tegen NEC had Heerenveen niets in de melk te brokkelen. Een pijnlijke constatering voor Heerenveen. "We creëerden bijna niets", verzucht de rechtsachter, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. "Dat was in de voorbereiding ook al zo trouwens. Je roept dit allemaal over jezelf af."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen