Everton wil terug naar oude liefde Heracles Almelo

18 september 2015, 12:29

Jarenlang was Everton Ramos da Silva één van de smaakmakers van Heracles Almelo. Momenteel staat de Braziliaan onder contract bij het Chinese Shanghai Shenxin, maar daar komt hij na een ruzie met de trainer niet meer aan spelen toe. Het liefst keert hij terug naar Almelo, meldt hij op Heracles.nl.

Everton en zijn familie missen het leven in Overijssel, geeft hij toe. "Wel merken we nu pas hoe mooi we het hadden in Nederland. We missen Nederland enorm en ik wil ook niets liever dan terug. Het liefst naar Almelo natuurlijk. Als Heracles Almelo me belt, hoef ik geen seconde na te denken. Ik wil nog een paar jaartjes voetballen. Maar wat er straks gaat gebeuren, weet ik niet. De competitie eindigt 31 oktober. Shanghai Shenxin heeft nog een optie tot verlenging, maar ik verwacht niet dat ze die gaan lichten. Dus dan ben ik transfervrij."

Zaterdag speelt Heracles de vijfhonderdste eredivisiewedstrijd uit de clubhistorie. Everton gaat het vanuit China volgen. "Ik hoop dat die jongens winnen. Ik weet nog hoe het was toen ik kwam: vechten tegen degradatie. Daarna heb ik dat zelf nooit meer meegemaakt met Heracles Almelo, zo goed ging het. Wel was ik blij dat het vorig seizoen goed afliep. Ik was er wel even bang voor. Maar dat hoef ik dit seizoen niet te zijn", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen