De Leeuw: "Geen schande, maar had er meer van verwacht"

17 september 2015, 23:32

FC Groningen was kansloos in zijn eerste Europese duel van het seizoen. In de eigen Euroborg kon de bekerwinnaar geen vuist maken tegen Olympique Marseille, dat niet eens in zijn sterkst mogelijke opstelling speelde. Aanvaller Michael de Leeuw is teleurgesteld.

"Ze waren heel effectief en hebben veel kwaliteit. Maar we gaven de doelpunten te gemakkelijk weg", zegt De Leeuw op de website van zijn club. "In de eerste helft konden we voorin geen vuist maken, maar ik vond dat we in de tweede helft aardig de kleedkamer uitkwamen. Wanneer het dan 0-3 wordt, weet je dat de wedstrijd is gespeeld. We zijn nog op zoek gegaan naar de eretreffer, maar dat is niet gelukt."

Wel genoot De Leeuw van de sfeer in Euroborg, de fans van FC Groningen maakten er een mooie avond van. "Ze hebben ons de gehele wedstrijd gesteund en dat voelden we in het veld ook. Het is jammer dat we ze de eretreffer niet hebben kunnen geven. Iedereen heeft kunnen zien dat we het wel hebben geprobeerd. Het is geen schande dat je van deze ploeg verliest, maar ik had er om heel eerlijk te zijn wel iets meer verwacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen