Club met 5-0 onderuit: "Dit was gewoon slecht"

17 september 2015, 22:46

De grootste uitslag van deze eerste Europa League-avond van het seizoen viel te noteren in Napels. Voor eigen publiek walste Napoli over Club Brugge heen, het werd 5-0. Een opmerkelijk resultaat, aangezien Club Brugge vorig seizoen nog de kwartfinale wist te bereiken in het Europese bekertoernooi.

Coach Michel Preud'homme is verbaasd over het optreden van zijn ploeg. "Hier zijn geen excuses voor, dit was gewoon slecht. Ik neem hier mijn verantwoordelijk voor. Gelukkig spelen we niet elke week tegen Napoli", citeert het Belgische Sportwereld de oud-trainer van FC Twente. 

Ook aanvoerder Timmy Simons is verslagen: "Dit was hard, zo'n 5-0. We kwamen naar hier om iets te halen, maar na 22 à 23 minuten stonden we al 3-0 achter. We hadden nog kansen gemist om terug te komen in de wedstrijd en daarna kregen we er nog een paar extra om de oren. Dat we nu wel al veel klappen gekregen hebben? Dat maakt ons als groep alleen maar sterker. Het is nu aan ons om de rug te rechten en te laten zien dat we een ploeg zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen