Pröpper, Traore, Drost en Botteghin uitgezwaaid

17 september 2015, 14:52

Deze week staat de Eredivisie in het teken van het afscheid nemen van spelers die deze zomer vertrokken zijn. Bij Vitesse neemt men afscheid van Davy Pröpper en Bertrand Traoré en ook bij FC Groningen en PEC Zwolle worden er spelers uitgezwaaid. Respectievelijk Eric Botteghin en Jesper Drost worden in het zonnetje gezet bij hun oude club.

Vitesse-jeugdexponent Pröpper verkaste deze zomer van Vitesse naar PSV, waar hij midweeks met een 2-1 zege op Manchester United zijn debuut maakte in de Champions League. Traoré maakte vorig seizoen op huurbasis indruk bij Vitesse en keerde een paar maanden geleden terug bij zijn eigenlijke werkgever Chelsea. Tijdens de rust van de thuiswedstrijd tegen De Graafschap wordt er afscheid genomen van het tweetal.

Bij Groningen wordt er vanavond (donderdag) in de rust van de fraaie Europa League-ontmoeting met Olympique Marseille afscheid genomen van Botteghin, die naar Feyenoord vertrokken is. Tot slot zwaait PEC Zwolle de naar FC Groningen vertrokken Jesper Drost zaterdag voorafgaand aan het thuisduel met ADO Den Haag uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen